Käyttäjätietojen poistaminen
Tilin ja tietojen poistaminen
LUGELA-sovelluksen käyttäjä voi milloin tahansa lähettää pyynnön tilinsä ja siihen liittyvien henkilötietojensa poistamiseksi.
Mitkä tiedot meillä on sinusta
LUGELA-sovelluksen käytön yhteydessä voidaan tallentaa rekisteröitymisen ja palvelun käytön yhteydessä antamiasi tietoja, mukaan lukien:
- Nimi ja yhteystiedot;
- Tilitiedot;
- Tilaus- ja tilitapahtumatiedot henkilökohtaisessa tilissä;
- Muut tiedot, jotka ovat tarpeen tilin ja LUGELA-palvelujen toiminnan kannalta.
Kuinka poistaa tili
Tilin poistopyynnön lähettämiseksi:
- Kirjaudu sisään LUGELA-sovellukseen.
- Siirry kohtaan „Oma tili”.
- Sivun alalaidassa valitse "Poista tili".
- Täytä lomake ja lähetä pyyntö.
- Pyyntö lähetetään tukipalveluumme käsittelyä varten.
Pyyntöjen käsittelyn jälkeen tili ja siihen liittyvät henkilötiedot poistetaan, lukuun ottamatta tietoja, joita on säilytettävä lain vaatimusten mukaisesti.
Tärkeää: Poiston valmistuttua tilin ja poistettujen tietojen palauttaminen ei ole mahdollista.