Sletning af brugerdata
Sletning af konto og data
Brugeren af LUGELA-appen kan til enhver tid sende en anmodning om at slette deres konto og tilknyttede personlige data.
Hvad vi opbevarer om dig
Under brug af LUGELA-appen kan der gemmes data, som du har afgivet ved registrering og brug af servicen, herunder:
- Navn og kontaktoplysninger;
- Kontodata;
- Information om ordrer og transaktioner i din personlige konto;
- Andre data, der er nødvendige for kontoen og LUGELA's tjenester.
Sådan sletter du din konto
For at sende en anmodning om konto sletning:
- Log ind på LUGELA-appen.
- Gå til sektionen “Konto”.
- Tryk på “Slet konto” nederst på siden.
- Udfyld formularen og send anmodningen om sletning.
- Anmodningen vil blive sendt til supportafdelingen for behandling.
Efter anmodningen er behandlet, vil kontoen og tilknyttede personlige data blive slettet, bortset fra data, som skal bevares i henhold til lovmæssige krav.
Vigtigt: Når sletningen er fuldført, kan kontoen og de slettede data ikke gendannes.