Օգտվողի տվյալների ջնջում
Հաշվի և տվյալների ջնջում
LUGELA հավելվածի օգտատերը ցանկացած պահի կարող է ուղարկել խնդրանք իր հաշվի և դրա հետ կապված անձնական տվյալների ջնջման համար:
Ինչ ենք մենք պահպանում ձեր մասին
LUGELA հավելվածը օգտագործելիս կարող են պահպանվել տվյալներ, որոնք դուք տրամադրել եք գրանցման և ծառայությունը օգտագործելու ընթացքում, ներառյալ՝
- Անուն և կոնտակտային տվյալներ;
- Հաշվի տվյալներ;
- Տեղեկություններ պատվերների և անձնական գրասենյակում կատարված գործարքների մասին;
- Այլ տվյալներ, անհրաժեշտ LUGELA հաշվի և ծառայությունների աշխատանքի համար։
Ինչպես ջնջել հաշիվը
Ջնջման խնդրանքը ուղարկելու համար՝
- Մուտք գործեք LUGELA հավելված:
- Գնացեք «Գրասենյակ» բաժին:
- Էջի ներքեւի հատվածում սեղմեք «Ջնջել հաշիվը» կոճակը:
- Լրացրեք ձևամ քարը և ուղարկեք խնդրանքը ջնջման համար:
- Խնդրանքը կուղարկվի աջակցման ծառայություն՝ մշակման համար:
Խնդրանքի մշակման ավարտից հետո հաշիվը և նրա հետ կապված անձնական տվյալները ջնջվելու են՝ բացառությամբ այն տվյալների, որոնք օրենքի պահանջներով պետք է պահպանվեն:
Важно: ջնջման գործընթացն ավարտվելուց հետո հաշիվը և ջնջված տվյալները վերադարձնել հնարավոր չի լինելու։